Avond4Daagse 2010 afgesloten met fraaie zegetocht door de binnenstad

4 juni 2010 1057x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Avond4Daagse 2010 afgesloten met fraaie zegetocht door de binnenstad

De Editie 2010 van de vermaarde Dordtse Avond4Daagse zit er weer op. Vrijdag was de finale-avond van het wandelspektakel.

Per traditie ging de afsluitende ´zegetocht´ door het historische centrum van Dordrecht waar duizenden (groot)ouders en andere sympathisanten langs de route klaar stonden om de veelal jeugdige wandelhelden van cadeautjes te voorzien. Voor het eerst deze week verliep de etappe onder droge weersomstandigheden. In de loop van de avond brak zelfs een heerlijk en extra stimulerend zonnetje door.

Op de slotavond werd de feeststemming extra verhoogd door de aanwezigheid van diverse muziekkorpsen. Zo schoof DFC´s hofkapel Bar Gebeure op de Visstraat in de stoet toen het DFC-gezelschap zich daar aandiende. DFC was dit jaar vertegenwoordigd met een groep van zo´n zeventig jeugdige leden en leiders. Na afloop kregen alle deelnemers in het clubgebouw van DFC het begeerde Vierdaagse-kruis.

 *Voor een fotoreportage van Fred van Dongen over de tocht van vrijdagavond zie:

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com