VETERANENTOERNOOI(2): Ook dit jaar weer geslaagd met dank aan de arbiters

6 mei 2010 1567x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor VETERANENTOERNOOI(2): Ook dit jaar weer geslaagd met dank aan de arbiters
In het voorwoord van het keurige programmablad schreef de organiserende Veteranencommissie onder meer:
,,DFC bestond in 2008 precies 125 jaar. Dat jaar heeft destijds bol gestaan van allerlei activiteiten. De start van alle festiviteiten en evenementen destijds was het 40+ Veteranen Toernooi. Dit toernooi heeft in 2009 een vervolg gekregen.´´
 
,,Onder ideale weersomstandigheden lieten de “oudjes”   zien dat ze het voetballen nog niet verleerd waren. Het tempo lag misschien op het veld wat lager (aan de bar wat hoger!!), maar de talrijke toeschouwers konden toch van technische hoogstandjes genieten.´´ De editie van dit jaar was vandaag niet anders.
 
De commissie vervolgt in het programmablad: ,,Peter de Roo heeft vorig jaar een wisselbeker beschikbaar gesteld, genoemd naar zijn vader Jan de Roo, die jaren in DFC 1 speelde en ook heel lang in het fameuze veteranenelftal (DFC 9). Ook dit jaar zal weer worden gestreden om deze wisselbokaal. Dit betekent dat de winnaar de JAN DE ROO –WISSELBEKER een jaar lang in de prijzenkast mag zetten.´´
 
,,We verheugen ons op de ontmoetingen met onze bevriende verenigingen en wensen de deelnemers, de scheidsrechters en de toeschouwers aantrekkelijke en sportieve wedstrijden toe.´´ Dat laatste kwam ook vandaag riant uit. Mede dankzij de inbreng van de scheidsrechters René Geerlings, Piet Meijdam, Jan Kusters en Hans Schaffels.
 
*Bijgaand  wat beelden van vandaag.
 
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com