VETERANENTOERNOOI(1): SSW gezellige winnaar Jan de Roo Wissel Trofee

6 mei 2010 829x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor VETERANENTOERNOOI(1): SSW gezellige winnaar Jan de Roo Wissel Trofee
Update met dankwoord – SSW is vandaag winnaar geworden van het Veteranen Toernooi 40+ om de Jan de Roo Wisssel Trofee. Het evenement vond zoals sinds enkele jaren gebruikelijk onder lekkere weersomstandigheden plaats bij het organiserende DFC.
 
Van de zeven Dordtse veteranenteams was SSW onbetwist de sterkste met 13 punten uit 6 wedstrijden en een doelsaldo van +5. Oranje Wit eindigde als tweede, de derde prijs ging naar OMC. De Trofee werd aan de captain van SSW uitgereikt door Peter de Roo, zoon van wijlen Jan de Roo.
 
Omdat Papendrecht op het laatste moment afzegde moest de toernooi-organisatie (o.a. Arie Delmotte, Cees van der Sluis en Arie Hoornweg) zaterdagmorgen in allerijl een nieuw competitieschema opzetten. Besloten werd het systeem van twee poules van vier clubs te schrappen. Daarvoor in de plaats kwam een halve competitie voor zeven elftallen. Spanning en sfeer leden er geenszins onder.
 
Na afloop werd de uitstekende sfeer nog eens benadrukt met een gezellig samenzijn van alle veteranenteams in DFC´s kantine. Een bekende Dordtse zanger gaf de gezelligheid nog een extra impuls met een fantastisch live optreden. Mede-organisator Arie Delmotte: ,,Terugkijkend op een geslaagd toernooi wil ik iedereen die hieraan heeft meegewerkt (in de organisatie, achter de bar, in de keuken, Bar Gebeure etc) bedanken voor zijn of haar medewerking en inzet.´´
 

Met het evenement werd twee jaar geleden begonnen. Toen in het kader van de viering van het 125-jarig bestaan. Vorig jaar werd het toernooi vanwege groot succes geprolongeerd en kreeg het een extra dimensie in de vorm van een vaste prijs: De Jan de Roo Wisseltrofee.

 
Eindstand Editie 2010: 1 SSW 6-13 (+5), 2 Oranje Wit 6-12 (+5), 3 OMC 6-11 (+4), 4 SC Emma 6-10 (+1), 5 DFC 6-7 (+1), 6 GSC 6-4 (-4) en 7 SC Amstelwijck 6-1 (-12).
 
*Zie ook de Nieuwsgroep Veteranen te bereiken door op de hoofdsite aan te klikken bij Alle Berichten.
 
*Bijgaand foto´s van alle teams in de volgorde van de eindstand.
 
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com