Supermarkt Plus ´t Lam bestaat 15 jaar en houdt sponsoractie voor clubs

21 mei 2010 1760x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Supermarkt Plus ´t Lam bestaat 15 jaar en houdt sponsoractie voor clubs

Supermarkt Plus ’t Lam bestaat 15 jaar en houdt om die reden een actie voor alle Dordtse clubs en verenigingen. De actie geldt voor zowel Plus ’t Lam Dubbeldam als Plus ’t Lam Bieshof (Stadspolders). 

Sinds 22 maart krijgen alle klanten bij elke besteding van 15 euro (en bij speciale actieproducten) een sponsorvoucher met daarop een unieke streepjescode. Deze sponsor-voucher, ter waarde van 1 punt, is eenmalig te doneren aan de vereniging naar keuze. Hiervoor worden speciale scanzuilen geplaatst in de winkels waar mensen hun vouchers direct kunnen doneren. Door middel van een touch-screen kan de vereniging worden gekozen.
 
Aan het einde van de actie die duurt tot medio juni worden alle punten geteld en wordt 15.000 euro naar rato verdeeld onder de verenigingen. Het aantal vergeven punten wordt live weergegeven op tv-schermen in de winkel. Koop dus allemaal uw boodschappen bij Plus ’t Lam en schenk uw voucher aan DFC. U sponsort hiermee uw club.
 
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com