Slotdag reguliere competitie boordevol leuke gebeurtenissen

1 mei 2010 1130x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Slotdag reguliere competitie boordevol leuke gebeurtenissen

Ondanks de vele regenbuien voor rust heerste een gezellige drukte rond de wedstrijd DFC – Groote Lindt waarin de formatie van trainer Paul Koster het fel begeerde ticket voor de nacompetitie veroverde.

Voorafgaand was er een speciale ontvangst van de leden van de Club van Honderd, een groep private sponsors waarvan de namen op het fraaie wandbord in de kantine prijken. Velen van hen bekeken de eerste helft vanwege de regen op de overdekte tribune. Na afloop trad in de kantine zanger Ramon Pluymert op. Zijn live performance oogstte veel waardering.
 
Cees van der Sluis die de scheidsrechters ontvangt en regelt voor de diverse DFC-teams zat eind van de ochtend even met de handen in het haar omdat er geen fluitist was voor DFC 5 tegen Streefkerk 4. Dus besloot Cees zelf maar de wedstrijd te leiden.
 
Het slotakkoord van DFC 2 stond een beetje in het teken van het afscheid van trainer Laurens Gerlich. Hij stopt na vijf jaar bij DFC en traint volgend seizoen de A-jeugd van Groot Ammers. Meer beeld en tekst hierover in het wedstrijdverslag van DFC 2.
 
De slotdag van de reguliere competitie werd ook licht beheerst door de Don Fredo Quiz. Selectiespeler Erik Vos kreeg zijn begeerde shirt van OS Belenenses, de Portugese eredivisieclub uit het net buiten Lissabon gelegen en wereldberoemde Belém. Erik had het eind vorig jaar bij loting gewonnen door op de proppen te komen met de goede oplossingen van de Portugese aflevering van de quiz: Stadion Restelo en club OS Belenenses.
 
Aan het originele jubileumshirt van Belenenses (de club bestaat dit jaar 90 jaar) was vanwege dat jubileum toen moeilijk te komen. Fred van Dongen, eerder deze week enkele dagen in Lissabon, wist het afgelopen woensdag uiteindelijk in de clubshop van Belenenses op de kop tikken.
 
Ook Thomas van Brakel ontving vandaag zijn quiz-prijs: een balpen van het Spaanse Málaga CF uit de Primera. Thomas was bij loting derde geworden van de Voorjaarseditie van de DF Quiz.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com