PUPILLEN (2): DFC met vier teams naar Soest voor ´eeuwelingen-toernooi´

25 mei 2010 1641x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor PUPILLEN (2): DFC met vier teams naar Soest voor ´eeuwelingen-toernooi´

Zondag 30 mei, een dag na de DFC Familiedag, gaan vier pupillenteams (E 1,E2, F 1 en F2) naar Soest om deel te nemen aan het Robert Roest Toernooi, georganiseerd door de vereniging SO Soest 1926. Hieraan doen tien clubs mee die in de Top-20 staan van oudste clubs van Nederland.

De deelnemende verenigingen zijn: Koninklijke UD uit Deventer, Koninklijke HFC uit Haarlem, Robur et Velocitas uit Apeldoorn, Frisia uit Leeuwarden, Koninklijke HVV uit Den Haag, ASC uit Oegstgeest, Concordia uit Delft, Victoria 1893 uit Loosdrecht, SO Soest 1926 uit Soest en natuurlijk DFC.

Dit toernooi wordt al jaren georganiseerd: DFC nam al diverse keren deel. De wedstrijden beginnen om 10.30 uur en de finales zijn om 15.00 uur waarna om 15.30 uur de prijsuitreiking is. Het terrein van SO Soest is gelegen aan de Bosstraat 137, 3766 AE Soest.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com