PUPILLEN (1): DFC F3 succesvol tijdens toernooi van Concordia in Delft

25 mei 2010 849x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor PUPILLEN (1): DFC F3 succesvol tijdens toernooi van Concordia in Delft

Pinksterzaterdag namen drie pupillenteams van DFC (F1, F2 en F3) deel aan het toernooi van Concordia in Delft. Daarbij kwam DFC F3 als poulewinnaar uit de bus.

Leider Arjan Goedegebure: ,,Onder prachtig zonnige omstandigheden hadden alle spelertjes er zin in. De eerste wedstrijd was nog een gelijkspel. De andere vier met de laatste wedstrijd tegen de beste tegenstander, werden winnend afgesloten. Als beloning waren er medailles en een taart voor ons als poulewinnaar. De organisatie verliep prima en de sfeer was geweldig.´´
 
,,Langs deze weg iedereen bedankt voor de steun (ouders, opa’s en oma’s) ter plekke, en niet in het minst de spelertjes. F3 bestaat uit: Joey, Nick, Luca, Noah, Naomi, Jan, Xander. Omdat Max geblesseerd was (beterschap jongen!) speelde Efe van F4 mee. Enorm bedankt, het ging erg goed´´, besluit Arjan mede namens zijn collega´s Andre en Ronald.
 
*Voor foto´s van de DFC-deelname aan het toernooi in Delft zie:
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com