Pupil van de Week Jan Weeda krijgt bal en vaantje van Merijn van Groesen

10 mei 2010 1887x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Pupil van de Week Jan Weeda krijgt bal en vaantje van Merijn van Groesen

Jan Weeda (DFC F3) was zaterdagmiddag Pupil van de Week bij het duel tussen DFC en Sparta´30. De zoon van een van de sponsoren van DFC´s jeugdsectie (ABC Verhuizingen) mocht vanzelfsprekend aanwezig zijn bij deze keer wel heel bijzondere  spelersbespreking annex lunch en werd ook uitgenodigd deel te nemen aan de warming-up van het eerste. 

Na de officieuze aftrap van Jan was het langs de lijn kijken hoe het DFC zou vergaan. In de bestuurskamer kreeg de Pupil van de Week zoals gebruikelijk na afloop het vermaarde DFC-vaantje en een van de handtekeningen van de DFC- ers voorziene wedstrijdbal. Middenvelder Merijn van Groesen reikte de presentjes uit.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com