PROMOTIE (2): DFC laat tegenstander na rust met 3-0 nog goed wegkomen

24 mei 2010 1776x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor PROMOTIE (2): DFC laat tegenstander na rust met 3-0 nog goed wegkomen

*Vervolg wedstrijdverslag – Pas in de blessuretijd van het eerste bedrijf kreeg DFC-doelman Rudolf Peute eens wat echt werk te verstouwen. Hij tikte een vrije trap van Remo Duijzer vakkundig uit de benedenhoek.

Na de hervatting was Altena gedwongen wat meer frontwaarts te manoeuvreren. Veel leverde die door DFC ingecalculeerde tactische aanpassing de gasten niet op – de pressie bleek door kwaliteitstekort meer schijn dan realiteit. Het inbrengen van wissels kon het tij voor Altena ook al niet doen keren – simpelweg omdat DFC in alle linies over een surplus aan kwaliteit beschikte.
 
Toen halverwege de tweede helft Altena-verdediger Jory Kleinschmidt met een schouderblessure afhaakte, moest Altena met tien man verder omdat de gasten al drie wissels hadden gesoupeerd. Dat maakte de Nieuwendijkse missie nog kanslozer dan die feitelijk al was.
 
DFC kon naar hartenlust de Altena-verdediging verder aan flarden scheuren. Aaron Perez Maria, Marvin Hooplot en de invallers Sabit Kayhan en Ibo Karasahin aarzelden evenwel onnodig in de afwerking. De opgerukte Dennis Raaymakers kende daarentegen pech toen zijn fraaie schot via de vingertoppen van de keeper op de Altena-paal stuk sloeg.
 
Zo leek Altena er gegeven het krachtsverschil opnieuw genadig van af te komen. Invaller Sadik Karasahin vond dat echter te gortig. In de blessuretijd tikte hij koel de 3-0 binnen en zette daarmee de uitslag in het juiste perspectief van de verhoudingen over twee wedstrijden. Terecht mocht DFC na het laatste fluitsignaal van de goed leidende scheidsrechter Elissen uit Udenhout aan het promotiefeest beginnen. Tweedeklassers opgepast, we komen eraan!
 
DFC – Altena 3-0 (1ste duel 0-0 – DFC promoveert naar de tweede klasse).
Scoreverloop: 10 m Aaron Perez Maria 1-0, 43 m Robin Ramesar 2-0, 90+4 m Sadik Karasahin 3-0.
 
DFC: Rudolf Peute, Nick Stam, Mark Jongeneel, Marco van Woerkom, Dennis Raaymakers, Erik Vos, Hikmet Uysal, Robin Ramesar, Merijn van Groesen (55m Sabit Kayhan), Aaron Perez Maria (89m Ibo Karasahin) en Marvin Hooplot (90+3 Sadik Karasahin).
Wissels: Peter Tensen, Marcel van Nes, Kusay Pekince, Michel Schwarz, Jonathan Dubbeldam en Maarten Zilverschoon.
 
Basis Altena: Marrien van de Heuvel, Jory Kleinschmidt, Mark Steenbeek, Jin Sawari, Wobbe van Houwelingen, Erik van Zanten, Daniel Vermeulen, Richard de Laat, Remo Duijzer, Bertrando Dekkers, Ranil van Gastel.
Wissels: Ronald Kant, Dian Versteeg, Francois Toonen, Marijn Verlee, Yoni Heiblom, Martijn Visser, Mathijn Duijzer, Hans de Haan.
 
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com