Naomi van Wijngaarden ziet DFC als Pupil van de Week met 2-0 winnen

1 mei 2010 1841x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Naomi van Wijngaarden ziet DFC als Pupil van de Week met 2-0 winnen

Naomi van Wijngaarden (DFC F3) was vanmiddag Pupil van de Week bij het duel tussen DFC en Groote Lindt. De dochter van sponsor / veteraan Martin van Wijngaarden en Lia van Wijngaarden van de Jeugdevenementen-commissie mocht vanzelfsprekend aanwezig zijn bij de spelersbespreking annex lunch en werd ook uitgenodigd deel te nemen aan de warming-up van het eerste. 

Na de officieuze aftrap van Naomi was het langs de lijn kijken hoe het DFC zou vergaan. Vanwege de flinke regenval voor rust dook Naomi maar snel de dug-out in. Vanuit die positie zag ze DFC na rust met 2-0 winnen.
 
In de bestuurskamer kreeg de Pupil van de Week zoals gebruikelijk na afloop het vermaarde DFC-vaantje en een van de handtekeningen van de DFC- ers voorziene wedstrijdbal.  Aanvoerder Robin Ramesar reikte de presentjes uit.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com