Meer lezersservice DFC-site door introductie Nieuwsgroepen

30 mei 2010 1408x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Meer lezersservice DFC-site door introductie Nieuwsgroepen

Update – De DFC-site werkt sinds enige tijd ook met Nieuwsgroepen. Die zijn te bereiken door op de hoofdsite rechtsboven te klikken bij het veld Alle Berichten. Er verschijnt dan een overzichtje: Jeugd, Evenementen, DFC 1, 7Tegen7, Carnaval etc.

Kies je bijvoorbeeld voor de nieuwsgroep Jeugd dan vind je alle recente berichten uit deze categorie. Die berichten staan vanzelfsprekend ook op de hoofdsite maar dan moet je vaak scrollen om ze te bereiken. Via de nieuwsgroepen gaat dit sneller en eenvoudiger.
 
Zo vind je onder de nieuwsgroep Evenementen in een oogopslag alle berichtgeving met foto´s van de geslaagde Familiedag van afgelopen zaterdag. En onder de groep DFC 1 alles over DFC´s promotie naar de tweede klas via de spannende nacompetitie.
 
Wil je van een nieuwsgroep terugkeren op de hoofdsite, klik dan op de link Startpagina. Webmaster en eindredactie denken dat met de introductie van de Nieuwsgroepen de serviceverlening aan de site-bezoekers verder is verbeterd. Alle reeds bestaande functies, zoals Programma en Uitslagen, blijven gewoon (be)staan.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com