JEUGDOVERZICHT F3: ´We hebben genoten van jullie inzet en combinaties´

25 mei 2010 2084x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGDOVERZICHT F3: ´We hebben genoten van jullie inzet en combinaties´

Na een najaarscompetitie waar DFC F3 met afstand de sterkste bleek, kwamen we in de voorjaarscompetitie beduidend sterkere teams (en medekampioenen) tegen. Hierdoor werden de wedstrijden spannender, en meer beslist op momenten, meldt leider Arjan Goedegebure van F3.

,,De competitie startte wat haperend met twee winst, twee verlies en een gelijkspel in de eerste vijf wedstrijden. Het gevolg was wat gemopper, wat de leiding met een positieve benadering uiteindelijk wist om te buigen met veel meer spelplezier tot gevolg.

,,In de tweede helft van de voorjaarscompetitie hadden de jongens en meid de harmonie in het team weer terug. Er werd met veel inzet en plezier getraind en gespeeld en in de voorlaatste wedstrijd werd VVGZ, waar nog in de thuiswedstrijd met 8-1 van werd verloren, met 2-1 verslagen. De wedstrijden tegen Emma waren minder leuk, vooral doordat de Emma-trainer het nodig achtte oudere jongens op te stellen.´´

,,Los daarvan, wat hebben we als leiding genoten van jullie inzet en combinaties. We hebben mooie aanvallen gezien door Nick en Joey met prachtige combinaties en goals. Maar ook een actief middenveld met Jan, Noah, Max en Naomi en een hechte verdediging van Xander en Luca en vaak als keeper Rowin. Bij afwezigheid van Rowin werd om beurten gekeept door Noah en Nick.

,,Doordat het kunstgrasveld volop gebruikt kon worden en F3 tussen de 90 en 100 procent opkomst zit bij de trainingen, is het team hecht geworden en heeft het zich technisch, vooral door de inbreng van Andre, sterk ontwikkeld. Dit jaar was vooral het begin van de groei van elkaar zien en op waarde schatten. Uiteindelijk is dat knap, gezien de gemiddelde leeftijd van net 8 jaar, waardoor combinatievoetbal eigenlijk nog niet te vragen valt aan de spelertjes.

Arjan besluit: ,,Een derde plek in de competitie, met evenveel punten als de nummer twee was het uitstekende resultaat. Wij als leiders/trainers (Andre, Ronald, Arjan en Danny) zijn buitengewoon trots op jullie. De goede sfeer bleek in het lustrumtoernooi van Concordia, waar onze poule door ons gewonnen werd op een overtuigende en enthousiaste manier. Helaas is Rowin er mee gestopt, maar verder wil iedereen bij F3 nog een seizoen met elkaar als team spelen en groeien.´´

 
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com