JEUGDOVERZICHT F2 (2): ´Genoten van de vreugde die jullie uitstraalden´

19 mei 2010 2555x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGDOVERZICHT F2 (2): ´Genoten van de vreugde die jullie uitstraalden´

*Vervolg Overzicht DFC F2 – Leider Gerrit de Man van DFC F2 vervolgt zijn terugblik op het Voorjaarsseizoen: ,,Het was voor ons als leiders/trainers erg leuk om jullie te trainen en te begeleiden, en we hebben erg genoten van jullie vertoonde spel op het veld. Jullie spelinzicht is sterk verbeterd en was goed terug te zien in het spel. Ik hoop, en denk dat de ouders en toeschouwers ook hebben genoten van jullie spel en samenwerking, en vooral de vreugde die jullie allen uitstraalde. Ook op de trainingen was bijna altijd iedereen aanwezig, een goed teken.´´

,,Alle supporters en ouders bedankt voor jullie ondersteuning, jullie waren het hele seizoen geweldig. We hadden nooit problemen met vervoer, verzorging van drinken, kleding wassen etc. Compliment namens ons allen. Ook wil ik nogmaals onze shirt sponsor, Peter Leenheer bedanken namens ons allen voor de mooie shirts. We hebben ze met trots gedragen, en we hebben jou naam waardig op het veld uitgedragen. We hopen jouw volgend jaar weer eens langs de lijn te zien om ons aan te moedigen, en daarna met zijn allen wat te drinken.´´
 
,,Alle jongens die overgaan naar de E’tjes, veel succes en zet hem op. De andere jongens die nog even F’jes blijven, we gaan er weer een goed seizoen van maken samen met de nieuwe jongens die ons komen versterken. En ook dan hopen wij met jullie weer veel plezier te hebben en goed voetbal te laten zien op het veld en op de trainingen. En gaan we met zijn alle weer voor de eerste plaats, dat zal niet makkelijk worden, we spelen dan als DFC F1, en zullen tegen sterke andere F1 teams uitkomen. Dus het zal zeker geen makkie worden, maar des te leuker is het als je hoog eindigt in een dergelijk sterke competitie.´´
 
Gerrit de Man tot slot: ,,Namens mijzelf wil ik ook mijn medetrainers / leiders Daan de Kloe en Hans IJben bedanken voor hun inzet bij trainingen en wedstrijden. Zonder jullie hulp was het ook niet mogelijk geweest zo goed de trainingen te doen en te begeleiden. Dat merk je ook wel terug in het spel van onze jongens. Erg bedankt voor jullie tijd en inzet, Daan veel succes bij de E-tjes. En Hans, ik hoop met jouw hulp volgens seizoen weer top te maken met ons nieuwe F1 team.´´
 
,,Als laatste maar zeker niet onbelangrijk, wil ik ook Jan Peters ( bij de jongens beter bekend als “de ballenman”) bedanken voor het altijd netjes en op tijd klaar zetten van de ballen en andere spullen voor de trainingen en wedstrijden. Bedankt nog hiervoor Jan, en beterschap gewenst namens ons alle. We hopen volgend seizoen weer van jouw diensten gebruik te kunnen maken.´´
 
De spelers van DFC F2: Assaan Rambaran, Anthony Hooi, Joost Driessen, Max Jansen, Michael de Man, Mohammed Amri, Nils de Kloe, Stijn IJben en Yassin Mabrouki.
Eindstand Voorjaarscompetitie: Rijsoord 10-24, DFC F2 10-22 (+29), Sliedrecht F4 10-22 (+16),VVGZ F6 10-12, De Zwerver F2 10-4, Oranje Wit F4 10-4.
 
*Zie ook de Nieuwsgroep Jeugd te bereiken via het menu Alle Berichten.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com