JEUGDOVERZICHT F2 (1): Supermooie tweede plaats in sterke competitie

19 mei 2010 604x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGDOVERZICHT F2 (1): Supermooie tweede plaats in sterke competitie

In het seizoen 2008 – 2009 werden we net geen kampioen, meldt leider Gerrit de Man van DFC F2. ,,Een mooie tweede plek was het resultaat. Wel werden we door het goede resultaat weer hoger ingedeeld. Vorig jaar namen we hiervoor revanche en werden we heel knap ongeslagen kampioen. Super. Daardoor werden we alweer hoger ingedeeld in de Voorjaarscompetitie.´´

,,En dat was te merken, de eerste drie zaten erg dicht bij elkaar in de strijd om het kampioenschap.
De andere teams van Rijsoord en Sliedrecht ontliepen elkaar niet veel en dat zag je ook terug in de uitslagen. Thuis wonnen we met 2-1 van Rijsoord en uit verloren we net in de laatste secondes met 2-1. In de eerste wedstrijd thuis lieten we de punten liggen en speelde we gelijk tegen Sliedrecht.
De wedstrijden daarna ging het goed en wonnen bijna alles.´´
 
,,Jammer dat we in één van de laatste wedstrijd net verloren van Sliedrecht uit, maar dat kwam ook omdat we onze super keeper Anthony en onze goede spits Yassin er niet bij konden zijn. Want juist nu liet ook Rijsoord de punten liggen, ze verloren ook hun wedstrijden, en zo ook nog bijna het kampioenschap ( aan ons). Al met al een spannende competitie tot het eind toe, en zo hoort het ook te zijn als de competities goed zijn ingedeeld. Een mooi resultaat dat jullie als team echt zelf behaald hebben. ´´
 
Gerrit vervolgt: ,,Een super resultaat in een toch sterk bezette competitie: 10 wedstrijden – 22 punten – 43 doelpunten voor – 14 doelpunten tegen. Maar 2 punten minder als de kampioen, maar wel 12 doelpunten meer voor. Dat zegt toch wel wat!´´
,,Mannen dit was alweer een mooi seizoen, met goed voetbal en zeer sportief gedrag in en om het veld, we kregen veel respect en complimenten van onze tegenstanders. Ook het mooie tenue van onze sponsor: Leenheer Sap Solutions droeg daar zeker in mee. We hopen dat jullie dit imago volgend seizoen ook weer uitdragen, ook diegene die naar de E’tjes gaan.´´
 
*Vervolg zie: ´Genoten van de vreugde die jullie uitstraalden´
*Zie ook de Nieuwsgroep Jeugd te bereiken via het menu Alle Berichten.
 
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com