JEUGDOVERZICHT D-MEISJES: Ook sterk optreden na Najaarstitel

26 mei 2010 866x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGDOVERZICHT D-MEISJES: Ook sterk optreden na Najaarstitel

Na een goed vorig seizoen in de E competitie – een gedeelde tweede plaats – begonnen we zeer goed aan het nieuwe seizoen in de D-competitie, meldt Cees Rombouts namens DFC DM(eisjes).

,,Met een 10-1 in ons voordeel was de eerste stap gezet naar een boeiend en doelpuntrijk seizoen. We scoorden er wild op los: 10 doelpunten in de eerste wedstrijd, 7 in de tweede en met 8 in de derde zou dit wel eens een heel succesvol seizoen kunnen worden. Met 3 ruime overwinningen op rij, 25 doelpunten voor en 7 doelpunten tegen, was de weg naar een eventueel kampioenschap een feit.
 
,,Na slechts een keer ’n gelijkspel tussendoor en weer drie keer winst geloofde de meiden er nu echt in om kampioen te worden. Uiteindelijk zijn we terecht ongeslagen kampioen (7x winst – 2x gelijk – 1 gelijk en 1 niet meer ingehaald) geworden en dat was voor iedereen wel een hele leuke ervaring.
 
,,Na een korte maar zeer koude winterstop begonnen we vol goede moed aan een nieuwe competitie. De winnaarspoule bestond uit de nummer 1 en 2 van drie verschillende poules. Deze poule was een stuk pittiger. Maar niet getreurd want we wisten de verlies-partijen weer te winnen in de returns. Enkele keren bogen we de wedstrijd op een magische manier om. Alleen tegen de kampioen wisten we niet te winnen maar die staken er dan ook letterlijk en figuurlijk met kop en schouders boven uit. Dus 4x verlies, 2x gelijk en 4x gewonnen. Helaas volgend jaar beter.
 
Cees besluit: ,,Door jullie goede inzet en plezier in ‘t spelletje kijk ik al weer uit naar het nieuwe seizoen. Ook namens Kirsten bedanken wij de moeders en vaders voor het aanmoedigen en het vervoer bij de uitwedstrijden. Deze wedstrijden lagen niet echt naast de deur want we moesten gemiddeld een half uur rijden. Namens de gehele staf van de meidenafdeling bedanken we verder Jan Peters voor de goede zorg en het klaarzetten van het materiaal en natuurlijk zijn babbeltje.
 Meiden bedankt voor jullie inzet en we gaan er volgend seizoen weer fris tegenaan!´´.
 
*Het Voorjaarsteam bestond uit: Amber, Lonneke, Kelsey, Yoella, Danique, Emily, Samantha, Minou, Emmy-Lou, Janneke en Michelle. Het Najaarsteam uit: Amber, Lonneke, Kelsey, Yoella, Danique, Emily, Samantha, Emmy-Lou, Lindy, Denise en Janneke. En een aantal invallers ; Lisanne, Patricia, Deniz en Jennifer.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com