JEUGDOVERZICHT (3): ´De jongens van E2 zijn een hecht team geworden´

4 mei 2010 1505x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGDOVERZICHT (3): ´De jongens van E2 zijn een hecht team geworden´

De komende tijd blikt de site terug op de verrichtingen van de diverse jeugdteams (junioren en puïllen) van DFC in het voorbije (voor)jaar. Zoals bekend kon DFC slecht één kampioen noteren: de E1-pupillen. Hun seizoensoverzicht staat reeds elders op deze site.

Vandaag belichten we de pupillen van DFC E2. De leiders Ben Hollaar en Romeo Hooplot doen verslag:
 
,,De competitie na de winterstop had een vliegende start. De eerste wedstrijden werden overtuigend gewonnen. Uiteindelijk is E2 in deze competitie als tweede geëindigd. Een weinig voorkomend gelijkspel tegen Alblasserdam 0-0 met zeker 12 kansen voor DFC en geen voor Alblasserdam. Ook het verlies thuis was jammer, want DFC liet een beter veldspel zien, maar het zijn toch de doelpunten die tellen.
 
,,Het team is in alle opzichten gegroeid. Het is een gelijkwaardig team, dat met steeds beter veldspel zeven klinkende overwinningen haalden: 23 punten uit 10 wedstrijden is toch een eervol resultaat.De jongens zijn in mentaal opzicht naast het voetbal ook een hecht team geworden. In het veld gunnen zij elkaar alles, peppen elkaar op, ook als het soms misging. Al met al is er een prima basis gelegd voor de verdere ontwikkeling van deze jongens.´´
 
*Zie ook de Nieuwsgroep Jeugd te bereiken door op de hoofdsite het menu Alle Berichten aan te klikken.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com