JEUGDOVERZICHT (2): ´27 punten in 10 wedstrijden – Dat is heel erg knap!´

3 mei 2010 2071x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGDOVERZICHT (2): ´27 punten in 10 wedstrijden – Dat is heel erg knap!´

*VERVOLG VAN: Kampioen (1): Leiders DFC E1 blikken terug — ,,De week daarna speelde E1 bij SSW waar een ruime 3-7 overwinning werd behaald. Daarna werd er thuis moeizaam (en ook wel onterecht) met 3-2 gewonnen van een goed Heerjansdam.

,,Toen kwam Oranje Wit. Deze tegenstander had evenveel punten als ons. We waren dan ook beide koploper. Vanaf de eerste minuut werd de tegenstander onder druk gezet. Dit resulteerde in een 1-0 ruststand waarbij er geen enkele kans werd weggegeven. De tweede helft werd Oranje Wit helemaal weggespeeld. Toch viel de 1-1 uit de enige kans van Oranje Wit in de wedstrijd. Gelukkig werd het toch nog 2-1 voor DFC en waren we de enige koploper.
 
,, Daarna moesten we naar ZBC. Hier werd met 1-2 gewonnen. Bij terugkomst op DFC hoorden we dat Oranje Wit had gelijkgespeeld. Dit betekende dat E1 KAMPIOEN geworden was. De laatste wedstrijd tegen Amstelwijck stond in het teken van het kampioenschap. Er werd na een zenuwachtig begin met 5-1 gewonnen en het feest barstte los! 27 punten halen in 10 wedstrijden! Dit is een zeer knap resultaat van de jongens van E1. Dit komt doordat het een echt vriendenteam is waardoor er keihard gewerkt word voor elkaar. Ook door de enorme trainingsopkomst en de steun van de ouders (dia altijd aanwezig zijn) is dit resultaat behaald.
 
,,Onze dank gaat ook uit naar de scheidsrechters in de thuiswedstrijden: Opa Jan van Pelt, Tomas Nuijten en Conan Vorster. DFC E1 bestaat uit Fatih Uysal, Stefan vd Laan, Nick Edelman, Dylan de Weerdt, Marco van Pelt, Elio Maria, Bilaal Sedici en Hamsa Günes. Trainers: Adrie de Weerdt en Ronald van Pelt.´´
 
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com