Hans van den Berg 65 jaar*Speciaal cadeautje voor jarige DFC-verzorger

10 mei 2010 1096x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Hans van den Berg 65 jaar*Speciaal cadeautje voor jarige DFC-verzorger

DFC-verzorger Hans van den Berg bereikte vandaag zondag 9 mei de altijd bijzondere en eerbiedwaardige leeftijd van 65 jaar. Hoewel een dagje te vroeg toch alle reden om hem na afloop van DFC tegen Sparta´30 even kort en krachtig in het zonnetje te zetten.

De met een enkelbreuk uitgeschakelde Davut Sahan viel de eer te beurt Hans een bijzonder cadeautje aan te bieden: een mini-boekje met kleurenfoto´s uit DFC´s succesvolle recente competitie en de stimulerende rol van Hans daarbij in het bijzonder. Alle spelers en stafleden voorzagen het geschenk van naam en handtekening. Laatstgenoemden kregen van samensteller Fred van Dongen ieder ook een ongesigneerd exemplaar omdat het boekje qua beelden ook een bijzondere herinnering is aan een uitstekend seizoen 2009-2010.

Hans kreeg het ook op zijn laatste dag als 64-jarige overigens nog knap druk. Zo viel doelman Mehmet Tokul al na twintig minuten uit. De oorzaak is mogelijk een lichte bloeduitstorting onder de knie die pijn en moeilijk lopen veroorzaakt. De komende dagen zal Hans proberen de ongelukkige keeper weer fit te krijgen voor de return zaterdag bij Sparta´30 in Andel.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com