Gezellig sfeertje langs de lijn: Vuurwerk, tromgeroffel en veel publiek

10 mei 2010 1019x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Gezellig sfeertje langs de lijn: Vuurwerk, tromgeroffel en veel publiek

Natuurlijk kende DFC tegen Sparta´30 langs de lijn de aparte sfeer van een nacompetitie. De bezoekers uit Andel waren goed vertegenwoordigd- de club had zelfs een speciale supportersbus laten rijden.

De Sparta-jeugd moedigde op de tribune hun favorieten aan met heus tromgeroffel. En kort voor aanvang van het duel werd met permissie van de scheidsrechter achter een van de goals wat vuurwerk in clubkleuren (geel en zwart) afgestoken.

De belangstelling van DFC-zijde was ook behoorlijk groot. Heel wat oude en jonge, actieve en rustende leden hadden gehoor gegeven aan de oproep van aanvoerder Robin Ramesar om de jonge ploeg mentaal te steunen bij de poging te promoveren naar de tweede klas.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com