Gebroken enkel betekent einde seizoen voor ongelukkige Davut Sahan

2 mei 2010 727x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Gebroken enkel betekent einde seizoen voor ongelukkige Davut Sahan

DFC´s topscorer Davut Sahan blijkt zaterdag tegen Groote Lindt zijn enkel te hebben gebroken nadat hij zich kort na aanvang van het duel had verstapt.

De enkel zit inmiddels in het gips. Komende week wordt bekeken hoe ernstig de breuk is . Dan wordt ook beslist of operatief ingrijpen noodzakelijk is. Het betekent pal voordat zijn ploeg aan de nacompetitie om promotie begint, einde seizoen voor  de 22-jarige Davut.
 
DFC-trainer Paul Koster spreekt van ´een triest verhaal´. ,,Er gaan zeker twee maanden over heen voordat de enkel is hersteld. Davut moet zich dus hoe triest ook richten op het nieuwe seizoen´´.  Zaterdag na afloop liet de trainer al weten het wegvallen van Davut als een enorme aderlating te beschouwen.
 
We wensen Davut de komende tijd veel sterkte toe en duimen voor een zeer snel en voorspoedig herstel.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com