FAMILIEDAG (3): Barbecue, Surinaamse broodjes en huisloterij

29 mei 2010 1181x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor FAMILIEDAG (3): Barbecue, Surinaamse broodjes en huisloterij

De Familiedag werd in lijn met de traditie afgesloten met een uitgebreide barbecue voor jong en oud. Jammer was dat rond half zes de regenwolken zich openden. Maar de kantine en de overdekte tribune bleken perfecte schuilplekken om toch te genieten van natje en droogje.

De ´gewone´ keuken werd overigens speciaal bestierd door onze vrienden van DFC 4 onder leiding van Henk Ramesar die ten faveure van de clubkas goede zaken deden met de verkoop van onder meer heerlijke Surinaamse broodjes.
 
Zoals gebruikelijk hield de organiserende (jeugd)evenementencommissie ook een huisloterij. Secretaris Hennie Voetee verrichtte de trekking bijgestaan door Patrick Verhey en Babs van Beusekom. Zaterdagavond waren nog niet alle prijzen opgehaald. Zodoende herhalen we hieronder (onder voorbehoud van tikfouten) nog even de loterij-uitslag:
 
*Reistas: lotnummer 70 / *Gasbarbecue: nr. 50 / *Klok: nr. 225
*Luxe aansteker: nr. 31 / *Tosti-ijzer: nr. 59 / *Pedaalemmer: nr. 283
*Staafmixer: nr. 295 / *Citruspers: nr. 110
*2 Flessen wijn op de nummers: 54, 97 en 233
*9 Staatsloten op de nrs: 71 – 119 – 135 – 145 – 151 – 224 – 268 – 271 – 286.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com