FAMILIEDAG (2): Tiroler Mädeln FC dé grote sensatie van het evenement

29 mei 2010 991x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor FAMILIEDAG (2): Tiroler Mädeln FC dé grote sensatie van het evenement

Het voetbaltoernooi voor recreanten / senioren werd gewonnen door een combiteam van Ouders / Trainers aangevuld met enkele van de immer sympathieke spelers van DFC 3.

De show van dit evenement werd overigens zonder meer gestolen door een onverwachte nieuwkomer: Tiroler Mädeln FC. Niet alleen de Tiroolse outfit van de dames viel op, ze bleken ook nog een aardig potje te kunnen voetballen al zagen de scheidsrechters af en toe de nodige handsgevallen blijmoedig over het hoofd. Ze bleken bovendien fel begeerd want vrijwel iedereen wilde wel met de Mädeln op de kiek.
 
De meeste Tirollerinnen bleken overigens perfect Holländisch te praten. Eigenlijk niet echt verrassend, want onder de hübsche kleding bleken de partners van diverse DFC-(kader)leden schuil te gaan. Ook op de Hindernisbaan bleken de Tiroler Mädeln hun mannetje te staan. Hoe dan ook: de dames gaven met hun show en aanwezigheid de Familiedag weer een flink portie ´glans van vroeger´.
 
Het aller snelste team op die hindernisbaan met een gevarieerd pakket disciplines waren overigens de Super Mario Brothers die buiten mededinging aan het toernooi deelnamen. Wedstrijdsecretaris Arie Hoornweg hield overigens alle uitslagen nauwgezet bij en kwam tot de volgende eindstand: 1 Trainers / Ouders, 2 Nar Veure, 3 Veteranen, 4 Bar Gebeure, 5 Surivets en 6 De Dames Tiroler Mädeln. 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com