FAMILIEDAG (1): Nieuwe opzet geeft evenement weer ´glans van vroeger´

21 mei 2010 2145x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor FAMILIEDAG (1): Nieuwe opzet geeft evenement weer ´glans van vroeger´

DFC hield zaterdag zijn traditionele Familiedag voor jong en oud. Achter de schermen was door een aantal mensen hard gewerkt om ´de dag weer die status te geven zoals we dat jaren geleden gewend waren´. Dat laatste lukte behoorlijk met name door de verrassende aanwezigheid van het team Tiroler Mädeln dat zich al snel in de middag tot dé sensatie van het evenement ontpopte.

Bestuurslid Arie Delmotte (Evenementen), die na afloop terecht kon terugblikken op een geslaagd evenement: ,,Voor alle leeftijdscategorieën (van de kabouters tot de veteranen) hadden we een afwisselend programma. Op de rol stonden uiteraard voetbalactiviteiten, maar ook een rode-draadspel voor iedere leeftijdsgroep én spelletjes voor de jongste jeugd.´´ De dag werd in en rond het clubgebouw afgesloten met een barbecue en muziek.
 
De Rode Draad bestond uit een Hindernisbaan met – onder het almachtig toeziend oog van spelleider Geug Leendertse – als disciplines zaklopen, collectief latlopen, een evenwichtsbalk, slalommen met een bal, een heuse stormbaan met kruip-en-sluip-traject en als de Koninginneberg in een wieler-etappe het beklimmen en afglijden van het immense springkussen.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com