Extra eerbetoon voor met enkelbreuk uitgeschakelde topscorer Davut Sahan

10 mei 2010 1087x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Extra eerbetoon voor met enkelbreuk uitgeschakelde topscorer Davut Sahan

Hoewel in burger en op krukken deelde Davut Sahan toch mee in de vreugde over DFC´s enige goal tegen Sparta´30. Kort nadat hij de 1-0 in het Sparta-net had gedeponeerd stoof captain Robin Ramesar op de 22-jarige ongeluksvogel af met in zijn kielzog de overige roodwitte spelers.

Davut (22) brak vorige week tegen Groote Lindt een enkel en is geruime tijd uitgeschakeld. Bovendien mist hij zo de kans uit te groeien tot seizoenstopscorer. Die eretitel lijkt nu weggelegd voor Robin Ramesar die tegen Sparta´30 z´n tiende seizoenstreffer noteerde. Davut blijft staan op negen.
 
De sportieve en collegiale geste van Robin werd door vriend en vijand buitengewoon gewaardeerd. Niet in het minst door Davut zelf die zich na afloop verguld toonde met de 1-0 zege van zijn maten.
Namens het team hadden de leiders Ton Lucas en Cees van Woerkom ook nog een cadeautje voor Davut: een setje cadeaubonnen. Als blijk van waardering en als stimulans voor een spoedig herstel. (tekst fvd)
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com