Erik Vos in AD De Dordtenaar: Er zit nog veel rek in deze groep

8 mei 2010 857x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Erik Vos in AD De Dordtenaar: Er zit nog veel rek in deze groep

AD De Dordtenaar brengt vandaag op de regionale sportpagina een interview met DFC-middenvelder Erik Vos (26). Aanleiding is de eerste wedstrijd van DFC in de nacompetitie om promotie vanmiddag thuis tegen Sparta´30 uit Andel.

Erik in het interview over de prestaties van DFC in dit verlengde seizoen: ,,Daarover kunnen we alleen maar tevreden zijn. Natuurlijk hebben we tegen bijvoorbeeld Groote  Lindt uit en Dubbeldam uit op een domme manier punten verspeeld, maar wat vooral opvalt is dat we makkelijk scoren´´.  Zoals bekend kwam DFC in 21 van z´n 22 wedstrijden van de reguliere competitie minimaal één keer aan scoren toe, een unicum in de clubgeschiedenis.
 
Erik vertelt verder in het kranteninterview dat DFC wel degelijk iets te zoeken heeft in de tweede klas. ´Er zit nog veel rek in deze groep en  er komt mogelijk een aantal ervaren oud-DFC-ers terug´.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com