Don Fredo Quiz: Clubshirt voor Melvin, cap voor Danny en bierglas voor Ronald

28 mei 2010 1405x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Don Fredo Quiz: Clubshirt voor Melvin, cap voor Danny en bierglas voor Ronald

Melvin Jongeneel heeft de eerste prijs gewonnen van de laatste editie van de populaIre Don Fredo Quiz van dit seizoen. Melvin kon donderdagavond na het 7Tegen7 Toernooi het shirt van Alemannia Aachen in ontvangst nemen.

De tweede prijs (een club-cap) ging bij loting naar Danny Peters. Hij was donderdag niet aanwezig en moet dus nog even wachten op zijn prijs. De wel aanwezige Ronald van Pelt kreeg de volgens kenners perfect bij hem passende derde prijs: een bijzonder bierglas met het clublogo van Alemannia. Alle prijzen zijn zoals gebruikelijk beschikbaar gesteld door Fred van Dongen alias Don Fredo.
 
Zoals bekend leverde de sloteditie van de quiz 24 goede inzendingen op, zodat moest worden geloot om de drie prijzen. DFC-secretaris Hennie Voetee verrichtte donderdagavond in de bestuurskamer de loting daarbij geassisteerd door de DFC-kaderleden Arie Hoornweg en Cees van der Sluis. Twee van de drie prijswinnaars bleken deel te nemen aan het gelijktijdig gehouden 7Tegen7 Toernooi zodat ze al enkele uren na de loting hun prijzen in ontvangst konden nemen.
 
Het bedoelde stadion heet Neuer Tivoli en de club die er huist is Alemannia Aachen, een club met een enorme grote traditie die momenteel in de tweede Bundesliga speelt. Duitsers spreken altijd met ontzag over Alemannia als tradizionsverein. Duitsland speelde onlangs nog in Tivoli een oefeninterland tegen Malta.
 
*Zie elders op de site ook het onderwerp ´De DON FREDO QUIZ: 24 inzenders wisten het: Alemannia Aachen en Tivoli´
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com