****DFC GEPROMOVEERD NAAR TWEEDE KLAS NA 3-0 ZEGE OP ALTENA****

24 mei 2010 930x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor ****DFC GEPROMOVEERD NAAR TWEEDE KLAS NA 3-0 ZEGE OP ALTENA****

Update – DFC is Tweede Pinksterdag gepromoveerd naar de tweede klas van het zaterdagvoetbal door in de halve finale van de nacompetitie rivaal Altena met 3-0 te verslaan. Bij rust leidde DFC al met 2-0. De roodwitte goals kwamen op naam van Aaron Perez Maria (10de m), Robin Ramesar (43ste) en invaller Sadik Karasahin (94ste).

Het eerste bedrijf van de tweekamp tussen Altena en DFC eindigde zaterdag jl. in 0-0. In totaal won DFC de nacompetitie-tweekamp derhalve met 3-0. Het betekende dat DFC voor het tweede achterenvolgende jaar is gepromoveerd – een zeldzaamheid. Vorig seizoen als kampioen van de vierde klas, nu als één van de twee winnaars van de nacompetitie.

Ook Drechtstreek uit Papendrecht promoveert naar de tweede klas. Na het 1-1 gelijkspel zaterdag bij SSC55 wonnen de Papendrechters het tweede deel van hun halve finale van de nacompetitie thuis met 1-0. Drechtstreek gefeliciteerd! Voor Altena en SSC55 rest een onderlinge herkansing komende zaterdag op neutraal terrein.

Dat zowel DFC als Drechtstreek via de nacompetitie is gepromoveerd toont aan dat beide teams tijdens de reguliere competitie in de derde klasse C in een ijzersterke groep vertoefden. Eerder promoveerden kampioen Pelikaan en runner-up WNC al rechtstreeks naar de tweede klas. Daar komen dus nu de nummers de nummers 3 (Drechtstreek) en 4 (DFC) van de eindstand in 3C bij. Dat betekent dat precies 33,3 procent van de twaalf clubs uit 3C tweedeklasser-waardig bleken.

*Meer nieuws en foto´s over de promotie van DFC zie elders op deze site. Door de nieuwsgroep DFC 1 aan te klikken onder het menu Alle Berichten op de hoofdpagina, krijg je meteen een volledig overzicht van alle promotie-berichtgeving.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com