DFC 1 reisde voor eerst in vier jaar weer met spelersbus naar uitwedstrijd

16 mei 2010 657x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 reisde voor eerst in vier jaar weer met spelersbus naar uitwedstrijd

Voor het eerst in vier jaar reisde DFC´s eerste afgelopen zaterdag weer met een spelersbus naar een uitwedstrijd. Reisdoel was Andel waar voor de nacompetitie om promotie met succes werd aangetreden tegen Sparta´30.

De laatste keer was op 30 april 2006 toen DFC 1 z´n laatste uitwedstrijd als zondagclub speelde bij OSS´20 in Oss. Net als toen was ook deze keer gekozen voor een comfortabele touringcar van busbedrijf EGAO uit Giessendam.
 
De spelersbusreis was een initiatief van DFC´s hoofdsponsor Van Adrichem Schoonmaak. Na vertrek vanaf het DFC-complex werd zaterdagmorgen eerst een bezoek gebracht aan Brasserie Kyra op het bedrijventerrein De Kil in Dordrecht. Daar werd de lunch gebruikt en hield trainer Paul Koster zijn tactische bespreking met de selectie.
 
Cees van Woerkom, één van de leiders van DFC 1: ,,Namens selectie en leiding bedanken we bij deze de Adrichem Schoonmaak-groep Sliedrecht voor het beschikbaar stellen van de bus en BVG Handelsonderneming voor de lunch in Brasserie Kyra´´.
 
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com