DFC 1 (4): Arie Evers coacht DFC naar 0-0*Veel support in Nieuwendijk

22 mei 2010 1230x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 (4): Arie Evers coacht DFC naar 0-0*Veel support in Nieuwendijk

Arie Evers fungeerde vanavond in Nieuwendijk als DFC-coach. De oud-trainer en huidig technisch coördinator verving hoofdtrainer Paul Koster die in Madrid de Champions League-finale tussen Bayern München en Inter Milan bijwoonde. Tweede Pinksterdag zit Koster  weer gewoon op de bank.

Evenals vorige week tegen Sparta´30 in Andel reisde DFC opnieuw per spelersbus naar de uitwedstrijd. Ook deze keer ging het transport per touringcar van EGAO uit Giessendam. Heel wat DFC-ers en roodwitte sympathisanten volgden de verrichtingen van het eerste in Nieuwendijk. Het bijna zomerse weer werkte daarbij lekker mee ondanks de stevige wind die over de lengteas van het veld stond.
 
Vanzelfsprekend rekent DFC komende maandag Tweede Pinksterdag thuis in de return tegen Altena op nog meer persoonlijke support. De wedstrijd begint maandagmiddag om half drie.
 
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com