AD De Dordtenaar: Bas Verhoeven (28) komend seizoen terug bij DFC

11 mei 2010 918x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor AD De Dordtenaar: Bas Verhoeven (28) komend seizoen terug bij DFC

Bas Verhoeven (28) keert in het nieuwe seizoen na vijf jaar terug naar DFC, meldt AD De Dordtenaar vanmorgen. Bas speelt momenteel bij hoofdklasser Papendrecht maar kampt al geruime tijd met een ernstige blessure die het spelen hem vrijwel onmogelijk heeft gemaakt.

Middenvelder / verdediger Bas in de krant: ,,Het heeft met twee dingen te maken. Ten eerste tob ik al heel het seizoen met een liesblessure. Het gaat nu langzaam beter maar er is veel onzekerheid of dit ook goed blijft gaan. Ik vind die onzekerheid naar Papendrecht toe niet eerlijk. En ten tweede zit ik met mijn werk als consultant in Amsterdam´´.

,,Die combinatie is slopend. Als ik fit word hoop ik voor DFC nog van waarde te kunnen zijn. Het zou leuk zijn wanneer ze nog promoveerden naar de tweede klasse´´.

*Eerder werd al bekend dat Kenneth Klaverweide (nu Papendrecht) en Clifton Sewpersad (IFC) komende voetbaljaargang weer het DFC-shirt waarmee ze opgroeiden dragen.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com