7TEGEN7 (2): Voorzitter dik tevreden over medewerking toernooi-vrijwilligers

28 mei 2010 730x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 7TEGEN7 (2): Voorzitter dik tevreden over medewerking toernooi-vrijwilligers

DFC´s co-voorzitter Henk Nieboer reikte donderdagavond de diverse prijzen uit van het wederom geslaagde 7Tegen7 Toernooi.

Hij uitte woorden van waardering aan al die vrijwilligers die van het over drie donderdagavond uitgesmeerde evenement weer een groot succes hadden gemaakt zoals de leden van de toernooicommissie, de scheidsrechters en de kantinemedewerkers.
 
In samenspel met commissielid Cees van der Sluis reikte Nieboer vervolgens de diverse prijzen uit: zes bekers voor de nummers een, twee en drie uit elke poule. De aanvoerders van die zes zeventallen (Kansloos Utd, Super Mario Brothers, Krohne, Stal Tuinbedrijf, DFC Veteranen en De Kanaries) mochten de diverse trofeeën in ontvangst nemen.
 
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com