7TEGEN7 (2): Openingsavond geslaagd ondanks koude wind en tv-voetbal

7 mei 2010 1299x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 7TEGEN7 (2): Openingsavond geslaagd ondanks koude wind en tv-voetbal

Hoewel het gelukkig droog bleef blies vanavond een koude noordwestelijke wind over het DFC-complex. De spelers van de deelnemende ´DFC-gelieerde´ zeventallen trotseerden die knap. Maar toen de zon eenmaal onder was gegaan snelden velen het clubgebouw binnen om met een drankje en een hapje de lichaamstemperatuur weer op gebruikelijk niveau te krijgen.

De toernooicommisie (Fred Eland, Arie Hoornweg en Cees van der Sluis) kon later op de avond terugblikken op een geslaagde ouverture. Natuurlijk kon niet op alle velden exact op het afgesproken tijdstip van acht uur worden begonnen, omdat nog niet alle teams compleet bleken.
 
Maar dat is een jaarlijks terugkerend fenomeen. Bovendien was er deze keer ´concurrentie´van het televisie-voetbal met de tweede wedstrijd van de KNVB-bekerfinale en de eerste ronde van de play-offs in zowel de eredivisie als in de Jupiler League.
 
Toch slaagden de scheidsrechters Jan Kusters, Hans Schaffels, Fred Rackwitz, Geug Leendertse, Jack Bakker en Jack Bouwens er knap in de overschrijding van het tijdschema beperkt te houden.
 
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com