7TEGEN7 (1): Kansloos Utd wint toernooi*Super Mario Br geklopt na penalty´s

17 mei 2010 2169x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 7TEGEN7 (1): Kansloos Utd wint toernooi*Super Mario Br geklopt na penalty´s

De Editie 2010 van het populaire DFC 7Tegen7 Toernooi is gewonnen door het zevental met de meest onwaarschijnlijke naam: Kansloos United. In de finale van de Winnaarspoule werd Super Mario Brothers donderdagavond verslagen. Na de reguliere speeltijd stond een gelijke stand op het bord (1-1) waarna strafschoppen de beslissing moesten brengen. Kansloos Utd was in die discipline vaardiger (3-1).

De eindstrijd in de zogeheten Verliezersgroep werd gewonnen door Tuinbedrijf F. Stal dat het zevental DFC Veteranen met 1-5 aftroefde. In de eindstand van de gewone poule waren de Veteranen als eerste geëindigd en het Stal-zevental als tweede. In de ´kleine´ finale werden die rollen dus omgedraaid.
 
Op de derde en tevens slotavond van het toernooi – gisteravond – stonden zowel in de Winnaarspoule als de Verliezerspoule de laatste twee van de totaal vijf speelrondes op de rol. Na die resterende  groepswedstrijden werden de diverse finales gespeeld met als climax het treffen tussen de nummers één en twee in de eindstand van de Winnaarspoule: Kansloos Utd en Super Mario Brothers. En spannend werd het want strafschoppen moesten uiteindelijk dus de beslissing brengen.
 
De eindstanden in de diverse groepen na vijf speelronden zagen er als volgt uit:
 *Winnaarspoule: 1 Kansloos Utd 5-12, 2 Super Mario Brothers 5-10 (+5), 3 Het Vijfde 5-10 (saldo 0), 4 Krohne 5-5, 5 Young AllStarz 5-4, 6 B1 5-1.
*Finale-wedstrijden: Kansloos Utd – Super Mario Brothers 1-1 (KUtd w.n.s. met 3-1), Het Vijfde – Krohne 0-2, Young All Starz – B1 3-3 (Young All w.n.s. met 5-4).
*Eindstand: 1 Kansloos Utd, 2 Super Mario Brothers, 3 Krohne, 4 Het Vijfde, 5 Young All Starz, 6 B1.
 
*Verliezerspoule: 1 De Veteranen 5-13, 2 Tuinbedrijf F. Stal 5-10, 3 Academica 5-7, 4 De Kanaries 5-5, 5 Surivest 5-5, 6 De Racing Oldies 5-1.
*Finale-wedstrijden: Veteranen – S tal Tuinbedrijf 1-5, Academica – De Kanaries 0-0 )Kan. W.n.s. 1-3), Surivets – Racing Oldies 3-0.
*Eindstand: 1 Stal Tuinbedrijf, 2 Veteranen, 3 De Kanaries, 4 Academica, 5 Surivets, 6 Racing Oldies.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com