3C/3D (3): Gave vrije trap van captain Robin Ramesar beslist eerste duel

10 mei 2010 1473x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 3C/3D (3): Gave vrije trap van captain Robin Ramesar beslist eerste duel

*Vervolg wedstrijdverslag – Het tweede bedrijf verliep lange tijd conform het scenario van voor rust. Een overheersend DFC en een Sparta´30 dat amper potten wist te breken. Evenals in de eerste helft was het opnieuw een kwestie van wachten op DFC´s openingsgoal.

Een afstandsschot van Erik Vos suisde net langs de Sparta-goal maar enkele minuten later was het alsnog verdiend raak. Marvin Hooplot werd op de rand van de zestien onreglementair gestuit waarna Robin Ramesar de vrije trap in een keer feilloos binnenschoof: 1-0.
 
DFC bleef pressie uitoefenen. Niettemin geloofde Sparta nog in een gelijkmaker en zette het een kwartier voor tijd twee verse krachten in. Het effect was dat de Andelse ploeg DFC nogal wat ruimte voor aanvalsacties bood.
 
De roodwitte inzetten op de Spartaanse veste misten evenwel net de gewenste zuiverheid of strandden op doelman Robin van Wijk. Zelf wisten de gasten zich amper mogelijkheden te creëren omdat de DFC-defensie alles tijdig in de smiezen had en zo telkens het ontstekingsmechanisme uit de Sparta-aanvallen haalde.
 
Scoreverloop DFC – Sparta´30 1-0 (0-0) – 56 m Robin Ramesar 1-0.
DFC: Mehmet Tokyul (20 m Peter Tensen), Nick Stam, Marco van Woerkom, Dennis Raaymakers, Jonathan Dubbeldam, Robin Ramesar, Erik Vos, Hikmet Uysal (46m Mark Jongeneel), Merijn van Groesen, Aaron Perez Maria, Marvin Hooplot (87m Ibo Karasahin). Wissels niet ingezet: Marcel van Nes, Michel Schwarz, Kusay Pekince, Sabit Kayhan, Sadik Karasahin.
 
Sparta´30: Robin van Wijk, Arnold Smits, Peter Tankens, Arwin Verhoeven, Jan van Andel, Mark Schouten (80m Lennart van Andel), Ard van Bergeijk (78m Gertjan van der Linden) , Bertil van Bergeik, Marco Vos (66m Tomas Prins), Anne van Noorloos, Jan de Fijter.
Bijzonderheden: Scheidsrechter A.F. Brouwers uit Nieuw-Lekkerland leidde uitstekend en hoefde slechts één keer geel te trekken (Spartaan Peter Tankens).  J. Quinten uit Oirschot en A. van Dalen uit Brakel assisteerden hem als neutrale grensrechters.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com