3C/3D (1): DFC begint nacompetitie met dik verdiende 1-0 zege op Sparta´30

9 mei 2010 1559x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 3C/3D (1): DFC begint nacompetitie met dik verdiende 1-0 zege op Sparta´30

DFC is zaterdagmiddag aan de nacompetitie om promotie naar de tweede klasse begonnen met een krappe 1-0 zege op rivaal Sparta´30. De overwinning was dik verdiend en had bij wat meer geluk in de afronding zelfs flink ruimer kunnen uitpakken.

De beslissende goal viel tien minuten na rust. Aanvoerder Robin Ramesar schoof toen een vrije trap van net buiten de zestien gaaf langs de kansloze Sparta-doelman binnen: 1-0. Tegenstander Sparta´30 creëerde zich amper kansen in de wedstrijd mede omdat DFC de volle negentig minuten tot genoegen van trainer Paul Koster geconcentreerd speelde.
 
In de return komende zaterdag in Andel heeft DFC aan een gelijkspel voldoende om zich te kwalificeren voor de halve finales van de nacompetitie.  Wint Sparta´30 dan bepaalt het doelsaldo over de twee wedstrijden wie doorgaat. Is dit ook gelijk dan valt de beslissing door het nemen van strafschoppen. Uitdoelpunten tellen niet dubbel – er wordt bij een gelijk doelsaldo ook niet verlengd.
 
Uitslagen nacompetitie 2F / 3C / 3D van zaterdag jl.:
DFC – Sparta´30 1-0, Tricht – SSC´55 1-3 en GVV´63 – Drechtstreek 0-1.
Programma 15 mei: Sparta´30 – DFC , SSC´55 – Tricht en Drechtstreek – GVV´63.
Halve finales (22 en 24 mei): Altena (nr. 11 2F) tegen winnaar DFC / Sparta´30; Winnaar Tricht / SSC´55 tegen winnaar GVV`63 – Drechtstreek.
De winnaars van deze halve finales promoveren. De verliezers krijgen een herkansing.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com