Rubén Schot is nu officieel de Albert Luque van DFC

23 april 2010 1835x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Rubén Schot is nu officieel de Albert Luque van DFC

Rubén Schot (21) komt graag in Spanje, weet heel veel van het voetbal in het land van de Europese kampioen en spiegelt zich ook graag aan diverse bekende Spaanse spelers. Dat hij op de valreep de juiste oplossingen van de Lente-editie van de Don Fredo Quiz opstuurde kan dus geen verrassing zijn.

Toch was het voor Rubén een verrassing dat hij vorige week bij loting als dé winnaar van de Lente-editie werd aangewezen. Donderdagavond kreeg hij de hoofdprijs persoonlijk overhandigd door Don Fredo: het door voetbalgrootheid Albert Luque gesigneerde shirt van Málaga CF.
 
 Zoals bekend kwamen vijftien inzenders van de DF Quiz met de juiste oplossingen op de proppen (Stadion La Rosaleda, Málaga CF en voetballer Albert Luque) zodat moest worden geloot om de drie prijzen. Hikmet Uysal won de tweede prijs (een Málaga-clubsjaal) en kreeg die vorige week zaterdag reeds uitgereikt. De loting bepaalde verder dat Thomas van Brakel de derde prijs (Málaga-balpen voorzien van clublogo) tegemoet kan zien.
 
Een andere selectiespeler van DFC, Louisiano Trinidad, viel buiten de prijzen. Hij was vorige week zaterdag wel succesvol op de racefiets door in het Limburgse land de Amstel Gold Race voor recreanten in een knappe tijd te voltooien.
 
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com