Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | Paaskamp DFC-jeugd dit jaar weer betaalbaar dankzij sponsoren*´Veel dank!´
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

Paaskamp DFC-jeugd dit jaar weer betaalbaar dankzij sponsoren*´Veel dank!´

16 april 2010 2198x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Paaskamp DFC-jeugd dit jaar weer betaalbaar dankzij sponsoren*´Veel dank!´

Bijna twee weken zijn de bijna honderd jeugdige deelnemers inmiddels al weer thuis na een geslaagd DFC Paaskamp 2010 in het Noord-Brabantse Eersel.

,,Echter de organisatie moet daarna nog de puntjes op de i zetten door de financiën af te handelen. Het is dan ook voor de penningmeester altijd weer de vraag of alles binnen de vooraf opgestelde begroting is gebleven´´, aldus jeugdcommissielid Fred Eland. ,,De eerste berichten van hem zijn echter positief. Dit is dan ook vooral te danken aan de medewerking en diverse bijdragen van bedrijven en sponsoren.´´
 
,,Zo hebben ABC Den Hartog verhuizingen B.V. en Balder Welding Services respectievelijk een vrachtwagen en een busje beschikbaar gesteld. Zonder dit waren bijvoorbeeld de boodschappen, het sport- en spelmateriaal nooit in Eersel aangekomen. De alom bekende keurslagerij Van Wijngaarden staat al een aantal jaren borg voor de vleeswaren en vlees. Dit was dit jaar wederom van een uitstekende kwaliteit. Van Loon Assurantiën helpt ons al vele jaren met de benodigde verzekeringen.´´
 
Fred Eland vervolgt: ,,Dit jaar is ook een aantal nieuwe bedrijven bereid gevonden ons een helpende hand toe te steken. Zo hebben De Vraagbaakgroep en Van Mourik  Elektrotechniek en Instrumentatie een substantieel bedrag geschonken.
 
,,Een andere geste waar we heel blij mee zijn was die van Sportcity Dordrecht. Zij voorzagen iedere deelnemer en leider van een mooie sporttas, die DFC heeft laten bedrukken. Een blauwe tas voor de kinderen en een grijze voor de leiders. Dit is o.a. tot stand gekomen door voormalig jeugdspeler van DFC Matty Leedertse die daar werkzaam is. Zo heeft een ieder een mooie herinnering aan dit Paaskamp.´´
 
,,Tot slot:  Namens DFC en vooral namens alle deelnemers willen we langs deze weg nogmaals iedereen bedanken voor zijn en of haar bijdrage.´´

Waar kunt u onze sponsors bereiken?

www.ABC-denhartogverhuizingen.nl

www.vanwijngaarden.keurslager.nl

www.van-loon.nl      –        www.vraagbaakgroep.nl    
www.mourik.com    –        www.sportcity.nl
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com