Paaskamp 2010 (1): ´Verschrikkelijk moe maar zeer voldaan´

19 april 2010 2160x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Paaskamp 2010 (1): ´Verschrikkelijk moe maar zeer voldaan´

Na maanden van voorbereiding was het dan eindelijk zover! Vrijdag 2 april verzamelen bij DFC… in tegenstelling tot het jaar ervoor gingen er nu 66 kinderen mee… een hele organisatie dus… wat ook het nodige aantal begeleiders (25 maar liefst) met zich meebrengt.

Met 91 man op Paaskamp, met 2 bussen gingen we richting Eersel… eenmaal aangekomen begon de zoektocht naar de kamers en het verkennen van de omgeving. Helaas moesten er 3 deelnemers opgehaald worden doordat ze ziek waren geworden. (als het door het eten gekomen zou zijn viel het nog mee).

Uiteraard werden de ploegen samengesteld voor de “DFC MASTERS” evenals voorgaande jaren kwamen er weer de meest hilarische namen naar boven: Kentucky Fried Chicken, De Verrekte Koekwauzen, Paasknallers, Feija, De Overlopers, Groep Zonder Naam , We are the Champignons en de schapenkoppen!! . Na het maken van de team T-shirts begon direct de ellende, Shirts werden uiteraard verduisterd en pas op de laatste dag of helemaal niet meer terug gevonden….

De komende dagen heeft iedereen zich op de spellen gestort en hebben we, mede door het toch nog redelijk mooie weer 4 onvergetelijke dagen gehad… uiteindelijk waren het De verrekte Koekwauzen die na een aantal nodige overwinningen er met de Titel DFCmasters 2010 vandoor gingen ! Goed gedaan hoor!!!!!. Uiteraard de trotse Coaches Patrick en Andre van harte gefeliciteerd… jammer Cees volgend jaar beter, maar een mooie 2e!

Verschrikkelijk moe maar zeker voldaan kwamen we maandag 5 april weer terug bij DFC…De paaskamporganisatie wil bij deze alle vrijwilligers die hebben meegewerkt om dit Paaskamp onvergetelijk te maken hartelijk bedanken.

Voor foto´s:picasaweb.google.nl/eugene.heugens/Paaskamp2010

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com