Paasbijeenkomsten kabouters en tafeltennis weer geslaagde evenementen

3 april 2010 679x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Paasbijeenkomsten kabouters en tafeltennis weer geslaagde evenementen

Voor de kabouters en de F-pupillen die niet op Paaskamp gingen organiseerde de jeugdevenementencommissie (JEC) vanmorgen een speciale paasbijeenkomst. Ook de JEC zette daarmee een traditie voort.

Vanaf 11 uur kon de zogeheten groep achterblijvers op de DFC-accommodatie paaseitjes zoeken, die her en der op en rond de velden zijn verstopt. Daarna waren er leuke spelactiviteiten in het clubgebouw. Voor de kids waren er natuurlijk eitjes en paashazen van chocola. Ook mochten ze zelf beschilderde heuse kippeneieren mee naar huis nemen.

*De tafeltennissectie van DFC organiseerde vanmorgen in de sportzaal een speciaal Paastoernooi. In de onderlinge strijd eindigde DFC-bestuurslid Peter Louwman (accommodatiezaken) verrassend maar verdiend als vijfde.

**Voor beeldmateriaal van beide evenementen zie:

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com