Mooie weer lokt vele bekenden naar DFC – MVV*Sterk optreden DFC 3

10 april 2010 2125x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Mooie weer lokt vele bekenden naar DFC – MVV*Sterk optreden DFC 3

De mooie bijna zomerse zaterdagmiddag lokte natuurlijk vele jonge en oude bekenden naar het DFC-complex om het belangrijke duel tussen DFC en MVV´58 bij te wonen.

Onder de bezoekers ook Maarten Zilverschoon en Danny Peters, dragende krachten van het kampioenschap dat DFC vorig seizoen behaalde in de vierde klas. Door werkzaamheden komt Maarten amper toe aan voetballen. Het frequent volgen van trainingen lukt gewoon niet en dus moet Maarten jammer genoeg wat betreft wedstrijden een stapje terugdoen. Vanmiddag beleefde hij evenwel een vrije dag en dus besloot hij zijn roodwitte maten achter de goal aan te moedigen. 

DFC 3 beleefde in dubbelopzicht een zonnige dag. De ploeg won thuis van Hardinxveld 5 met 2-1 en had Paasmaandag huisgehouden bij Sliedrecht 6 (1-7). Met die twee achtereenvolgende zeges herstelde de ploeg zich van enkele mineur-weken waarin nauwelijks punten werden behaald.

DFC´s snelle vleugelverdediger Nick Stam kreeg langs de lijn natuurlijk ook het nodige te horen over zijn handblessure. Zelfs het verschuilen achter een door ene Don Fredo tijdelijk uitgeleend onvervalst Venetiaans carnavalsmasker kon dat niet voorkomen….

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com