Marco van Woerkom trakteert Pupil van de Week Stijn IJben op bal en vaantje

10 april 2010 2370x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Marco van Woerkom trakteert Pupil van de Week Stijn IJben op bal en vaantje

Stijn IJben, speler van DFC F2, was vanmiddag Pupil van de Week bij het duel tussen DFC en MVV´58. Vanzelfsprekend mocht hij aanwezig zijn bij de spelersbespreking annex lunch en werd hij ook uitgenodigd deel te nemen aan de warming-up van het eerste. 

Na de officieuze aftrap van Stijn was het langs de lijn kijken hoe het DFC zou vergaan. In de bestuurskamer kreeg de Pupil van de Week zoals gebruikelijk na afloop het vermaarde DFC-vaantje en een van de handtekeningen van de DFC- ers voorziene wedstrijdbal. Centrale verdediger en oer-DFC- er Marco van Woerkom reikte de presentjes uit.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com