JEUGD: Knappe thuiszege van DFC B1 (2-1)*Keeper Gerard Held van de Dag

3 april 2010 1022x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: Knappe thuiszege van DFC B1 (2-1)*Keeper Gerard Held van de Dag

DFC B1 verrichtte vanmiddag een knappe prestatie door Stedoco B1 uit Hoornaar thuis met 2-1 te verslaan. Bij rust leidde DFC met 1-0. Vooral na rust was sprake van een levendig duel.

Na de hervatting liep de roodwitte ploeg via een goed benutte strafschop uit naar 2-0. Held van de Dag bij DFC was zonder meer doelman Gerard de Grauw (16). Hij stopte tien minuten voor tijd bij 2-0 een strafschop en presenteerde zich bij diverse andere gevaarlijke situaties ook als reddende engel.

Sneu voor hem was dat hij kort voor tijd toch nog een keer moest capituleren. Stedoco kwam echter niet verder dan 2-1 zodat de drie winstpunten in Dordrecht bleven.

Vanzelfsprekend ging Stedoco in de slotminuten nog voor een gelijkspel maar uitgerekend in die fase kreeg DFC via uitvallen de beste kansen. Vrij voor de Hoornaarse keeper stond het vizier bij diverse DFC-aanvallers evenwel niet op scherp afgesteld. DFC B1 verdient in elk geval een dik compliment voor de getoonde inzet. (tekst fvd)

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com