JEUGD (2): ´Zaterdag thuis tegen SC Amstelwijck maken we een groot feest´

17 april 2010 2080x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (2): ´Zaterdag thuis tegen SC Amstelwijck maken we een groot feest´

*Vervolg verslag kampioenschap DFC E1 – Leider Adrie de Weerdt blikt namens het kampioensteam nog even terug op het succesvolle Voorjaarsseizoen. ,,De eerste wedstrijd werd gewonnen van SSW met een heel onzeker team dat aan onze  trainingswijzen moest wennen. Tijdens de training ging het steeds beter en werd het een echt team dat voor elkaar klaar stond. Ze waren er ook altijd allemaal tijdens de training´´.

,,Daarna moesten we bij Oranje Wit op bezoek en we verloren die wedstrijd. De kopjes gingen naar beneden. Na veel praten en trainen kregen ze het vertrouwen terug en wonnen ze de daarop volgende wedstrijden glansrijk van SC Amstelwijck, ZBC en Heerjansdam. Ze waren niet meer te stoppen en zijn  dan ook 7 wedstrijden achter elkaar ongeslagen gebleven!´´
 
,,De jongens waren wat onzeker toen ze de return-wedstrijd tegen Oranje Wit moesten spelen, maar ze hebben die belangrijke wedstrijd heel sterk gespeeld. En gewonnen! Het kampioenschap kwam toen in zicht. Doordat Oranje Wit vandaag dus punten liet liggen zijn we nu onbereikbaar geworden. Komende zaterdag 24 april spelen we dus thuis tegen Amstelwijck en maken we een groot feest´´.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com