JEUGD (1): DFC E1 bekroont sterk Voorjaarsseizoen met mooi kampioenschap

17 april 2010 735x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (1): DFC E1 bekroont sterk Voorjaarsseizoen met mooi kampioenschap

Eindelijk is het zover: DFC E1 is kampioen. Na een heel moeilijk Najaarsseizoen 2009 hebben Ronald van Pelt en Adrie de Weerdt als trainers / leiders de  schouders er onder gezet om goed het Voorjaarsseizoen 2010 in te gaan.

Vandaag kwam dan de bekroning. DFC E1 won krap maar verdiend met 1-2 bij ZBC´67 E1 en vernam vervolgens dat concurrent Oranje Wit punten had gemorst bij Heerjansdam. DFC E1 is met 24 punten en nog één wedstrijd te gaan zodoende onbereikbaar geworden voor Oranje Wit dat op 19 punten bleef steken.

,,Dat betekent volgende week zaterdagmorgen negen uur als we thuis onze slotwedstrijd spelen tegen SC Amstelwijck groot feest´´, aldus een terecht opgetogen Adrie de Weerdt.. ,,We roepen dan ook iedereen op om te komen kijken naar deze wedstrijd en met Ronald en mij het feest te delen voor de kampioensjongens van E1: Fatih, Stefan, Nick, Dylan, Marco, Bilaal, Hamza en Elio´´, vervolgt Adrie.
 
,,Ronald en ik zijn ontzettend trots op de jongens die een geweldig seizoen hebben gevoetbald. Ook willen wij de ouders bij deze hartelijk bedanken voor de inzet die ze hebben getoond voor het team zoals drinken halen, kleding wassen, doelen op het veld zetten en ga zo maar door. En ze waren ook bij elke wedstrijd aanwezig. En niet te vergeten de opa van Marco van Pelt die geen training en wedstrijd oversloeg. Nogmaals iedereen hartelijk bedankt hiervoor´´.
 
**Voor vervolg zie: JEUGD (2):  ´Zaterdag thuis  tegen SC Amstelwijck maken we een groot feest´
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com