Hikmet Uysal ontvangt bij ´Spaanse´ temperatuur clubsjaal Málaga CF

17 april 2010 2851x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Hikmet Uysal ontvangt bij ´Spaanse´ temperatuur clubsjaal Málaga CF

Het weer was vanmiddag tijdens Nivo Sparta – DFC bijna ´Spaans´. Daarom leek het Fred van Dongen een goed idee om in Zaltbommel alvast één van de drie prijzen van de recente Don Fredo Quiz uit te reiken.

DFC´s middenvelder Hikmet Uysal speelde de volle negentig minuten van het oefenduel en had na afloop wellicht mede door het heerlijke zomerse weer nog voldoende puf om na de patat een lichte huldiging te ondergaan. Hikmet won vorige week bij loting de tweede prijs van de Lente-editie van de quiz en dat leverde hem een echte clubsjaal op van de Spaanse eredivisionist Málaga CF.

Teambegeleider Ton Lucas reikte de prijs uit. Hij is regelmatig te gast geweest in het mooie stadion La Rosaleda, het domicilie van Málaga CF.

Zoals bekend kwamen vijftien inzenders van de DF Quiz met de juiste oplossingen op de proppen (Stadion La Rosaleda, Málaga CF en voetballer Albert Luque) zodat moest worden geloot om de drie prijzen. De hoofdprijs – een door Albert Luque gesigneerd Málaga-shirt – ging naar Rubén Schot van DFC 2 en de derde (een balpen met Málaga-logo) was voor Thomas van Brakel, zo was het resultaat van de door DFC-kaderlid Willy Versteegt verrichte loting.

Bedoeling is dat Rubén en Thomas hun prijzen komende dinsdagavond tijdens het oefenduel DFC – SC Amstelwijck krijgen uitgereikt.

**Zie ook elders op deze site het onderwerp: Rubén Schot wint door Albert Luque gesigneerd shirt van Málaga CF

***Bijgaand nog wat beelden rond het oefenduel Nivo Sparta – DFC inclusief de prijsuitreiking.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com