Doe mee met de Fotowedstrijd voor de Jeugdpresentatie-wand

30 april 2010 1390x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Doe mee met de Fotowedstrijd voor de Jeugdpresentatie-wand

Update4 –  De Jeugdpresentatie-wand in de kantine is inmiddels klaar en ziet er uitstekend, zeg maar in het oog springend uit. In het drieluik zijn tal van foto´s te zien van diverse recente jeugdevenementen. En natuurlijk ook de nodige wedstrijdfoto´s.

Initiatiefnemer en jeugdcommissielid Fred Eland: ,,Om deze wand up to date te houden streven we ernaar om de foto’s zo´n drie keer per jaar te verversen. Hiervoor zijn er natuurlijk een heleboel foto’s nodig. Om deze reden organiseren we een Fotowedstrijd´´.

,,Want we willen natuurlijk dat er heel veel foto´s worden ingestuurd. Stuur uw favoriete foto naar jeugdfoto@dfc-dordrecht.nl. U maakt dan ook kans op een poster van uw inzending. Let op: er geldt maximaal 1 foto per mail, hoewel u wel een onbeperkt aantal mails kunt inzenden. Vermeld in de mail uw naam , adres en telefoonnummer en een korte omschrijving van de foto. Kijk voor de voorwaarden naar de affiche die in de kantine is opgehangen.´´
 
Fred Eland vervolgt: ,,Belangrijk is verder ook dat u uw foto thuis bewaart op een zo groot mogelijk formaat. Dit om de kwaliteit van de eventuele poster te vergroten. De foto dient voor de poster uit ongeveer uit 4800×6400 pixels te bestaan. Voor de jeugdpresentatie-wand geldt 2400×3200 pixels. Wij van de jeugdcommissie hopen natuurlijk op heel veel inzendingen.´´
 
*Meer info via de link Fotowand.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com