DFC2 (2): Wanprestatie na rust zorgt voor forse nederlaag in Heerjansdam

3 april 2010 865x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC2 (2): Wanprestatie na rust zorgt voor forse nederlaag in Heerjansdam

DFC 2 liet het zaterdagmiddag na rust volledig afweten bij Heerjansdam4 dat in het tweede bedrijf z´n 2-1 voorsprong bij rust moeiteloos kon uitbouwen naar een eclatante 6-1. Voor rust was nog sprake van een gelijkopgaand duel dat volgens coach Johan Mol ´even goed bij rust een 3-3 stand had kunnen opleveren´.

Het Heerjansdamse team met een gemiddelde leeftijd van rond de veertig nam na een kwartier de leiding. Na een half uur bracht Jonathan Dubbeldam (foto-inzet) DFC verdiend langszij (1-1) maar vlak voor rust nam de thuisploeg opnieuw de leiding: 2-1.
 
,,Na de hervatting ging bij ons alles mis. Verdedigingsfouten en een niet attent middenveld zorgden er voor dat Heerjansdam kinderlijk eenvoudig naar 6-1 kon uitlopen´´, aldus Johan. ,,Het was collectief niks. Met een hoop gepraat onderling en tegen de scheidsrechter. Ik vind dat een gebrek aan mentaliteit´´.
 
Door het verlies is DFC2 voorlopig z´n plekje in het linkerrijtje kwijtgeraakt aan Heerjansdam. De komende weken vragen om revanche, en dat vooral op zichzelf.
Opstelling DFC2: Peter Tensen, Danny Haksteen, Rubén Schot, Michael Nieboer, Willem Opmeer, Jonathan Dubbeldam, Marcel van Nes (46m Michel Schwarz), Thomas van Brakel, Matthijs Jongeneel (46m Alberto Hooi), Sadik Karasahin, Ibo Karasahin.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com