Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | DFC speelt ijzersterk oefenduel in Zaltbommel*Nivo Sparta met 0-4 geklopt
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

DFC speelt ijzersterk oefenduel in Zaltbommel*Nivo Sparta met 0-4 geklopt

12 april 2010 967x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC speelt ijzersterk oefenduel in Zaltbommel*Nivo Sparta met 0-4 geklopt

Door Fred van Dongen

DFC speelde vanmiddag in Zaltbommel  een knappe oefenwedstrijd tegen een combinatieteam (1 en 2) van eersteklasser Nivo Sparta. De formatie van trainer Paul Koster triomfeerde met 0-4 na een 0-2 ruststand. Het was de derde achtereenvolgende wedstrijd dat de roodwitte verdediging de nul hield, constateerde Koster na afloop tevreden.

Hij zag zijn team zowel voor als na rust diverse keren knappe combinaties op de uitstekende grasmat leggen. Ook het tempo lag mede gelet op de zomerse omstandigheden behoorlijk hoog. Voor DFC scoorden Marvin Hooplot en Davut Sahan voor de rust en Sadik en Ibo Karasahin na de hervatting. Alle goals vormden het product van goed opgezette doordachte aanvalsacties.
 
Bij DFC stond Rudolf Peute onder de lat. Hij liet enkele keren blijken het métier van goalkeeper nog altijd goed te beheersen. Als DFC iets scherper was geweest in de afronding zou de score nog hoger zijn uitgevallen.
 
Scoreverloop: 3m Marvin Hooplot 0-1, 32 m Davut Sahan 0-2, 50m Sadik Karasahin 0-3, 70 m Ibo Karasahin 0-4.
Basis DFC: Rudolf Peute, Dennis Raaymakers, Mark Jongeneel, Marco van Woerkom, Nick Stam, Hikmet Uysal, Erik Vos, Robin Ramesar, Sabit Kayhan, Davut Sahan en Marvin Hooplot.
Na rust losten de wissels Ibo Karasahin, Marcel van Nes, Sadik Karasahin, Jonathan Dubbeldam en Kusay Pekince hun ploegmaten Davut Sahan, Marvin Hooplot, Marco van Woerkom, Erik Vos en Dennis Raaymakers af.
Bijzonderheden: Bij DFC ontbraken Mehmet Tokul, Merijn van Groesen en Aaron Perez Maria wegens andere verplichtingen. Nivo Sparta 1 speelt eerste klas zaterdag, het tweede van de Zaltbommelse club staat bovenaan in de reserve eerste klas.
 
*DFC – SC Amstelwijck – Dinsdagavond 20 april a.s. oefent DFC (combinatieteam) om acht uur thuis tegen stadgenoot SC Amstelwijck dat vierde klas zaterdag speelt.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com