Cadeautjes, medailles en een 5-1 zege voor de kampioenshelden van DFC E1

24 april 2010 2398x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Cadeautjes, medailles en een 5-1 zege voor de kampioenshelden van DFC E1

Vorige week werden ze in Zwijndrecht kampioen en vanmorgen vierden de jonge helden van DFC E1 deze altijd heuglijke gebeurtenis. Met een klinkende 5-1 zege op eigen veld tegen SC Amstelwijck E1. Het team van de succesvolle leiders Ronald van Pelt en Adrie de Weerdt kwam pas na rust (1-1) op toeren wat leidde tot enkele fraaie goals.

Na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tomas Nuyten kon op DFC´s hoofdveld de huldiging van de kampioenshelden beginnen. Met snoep, eremedailles met roodwit lint, herinneringsbeeldjes en heel veel pret en plezier. Ook het leidersduo deelde terecht in de cadeautjes. Een bescheiden confetti-regen sloot de festiviteiten op het veld af. Met patat stilden de hongerige helden later in de kantine de knorrende magen.
 
Heel wat (groot)ouders en sympathisanten genoten langs de lijn  in het heerlijke zonnetje van de kampioenswedstrijd. Met ballonnen versierde goals, heel veel leuke spandoeken en de nodige oranje-toeters werden de jonge helden aangemoedigd. Die helden zijn keeper Fatih en zijn veldspelers Stefan, Nick, Dylan, Marco, Bilaal, Hamza en Elio.
 
Eerder liet leider Adrie de Weerdt al dik tevreden weten: ,,Ronald en ik zijn ontzettend trots op de jongens die een geweldig seizoen hebben gevoetbald. Ook willen wij de ouders bij deze hartelijk bedanken voor de inzet die ze hebben getoond voor het team zoals drinken halen, kleding wassen, doelen op het veld zetten en ga zo maar door. En ze waren ook bij elke wedstrijd aanwezig. En niet te vergeten de opa van Marco van Pelt die geen training en wedstrijd oversloeg. Nogmaals iedereen hartelijk bedankt hiervoor´. (tekst fvd) 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com