7 TEGEN 7 (2): Zo ziet het toernooireglement er uit

20 april 2010 769x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 7 TEGEN 7 (2): Zo ziet het toernooireglement er uit

Hoe luidt het toernooireglement dit jaar?

*Inschrijfgeld 25 euro per team vooraf te voldoen.
*Er word gespeeld op een half voetbalveld, waarbij de pupillengoals op de zijlijn worden geplaatst. Elk team bestaat uit 6 veldspelers en één doelverdediger. Tijdens de wedstrijden mag er doorlopend gewisseld worden.
 
*Wedstrijdduur wordt op het wedstrijdschema aangeven. Het in het schema eerstgenoemde team neemt de aftrap, het andere team verdedigt het doel wat het dichtst bij de kantine ligt.
 
*Er wordt centraal een begin- en eindsignaal afgegeven. Buitenspel is niet van toepassing. Strafschoppen worden genomen op 9 meter van de doellijn. Een uitbal hervatten met een ingooi.
*De teams dienen zelf voor een tenue te zorgen. De scheidsrechter bepaalt of het eerstgenoemde team hesjes draagt. Deze hesje worden beschikbaar gesteld door DFC.
 
*Voor het toernooi geldt de volgende puntentelling: overwinning 3 punten, gelijkspel 1 punt, verlies 0 punten. Bij gelijk eindigen in de poule beslist het doelsaldo. Is dit ook gelijk worden er strafschoppen genomen. Ieder team neemt om en om vijf strafschoppen – is het nog gelijk worden er om en om strafschoppen genomen totdat er een beslissing is verkregen.
 
*Bij gelijk eindigen in een finale worden er strafschoppen genomen volgens de procedure zoals hiervoor omschreven. Bij wangedrag van een speler kan de toernooileiding beslissen tot algehele uitsluiting van de betreffende speler en/of team.
 
*DFC is niet aansprakelijk voor beschadiging c.q. vermissing van eigendommen van de deelnemers. Protesten zijn niet mogelijk, waar in de spelregels niet is voorzien beslist de toernooileiding.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com